Feestzaal Mechelen voor elke gelegenheid

Op zoek naar een unieke feestzaal in Mechelen centrum?

Feestzaal Mechelen huren?

Onze zaal nabij het station van Mechelen is geschikt voor volgende activiteiten:

Bij Beirut Palace te Mechelen is er plaats voor groepen tot 70 personen. Met een stijlvolle inrichting, een unieke sfeer en een heerlijk terras, de ideale locatie voor jouw volgend feest. Tevens parking voor de deur en dicht in de buurt.

Wil je wat extra informatie of zou je graag onze zaal huren voor een andere gelegenheid? Neem dan gerust contact op om jouw idee te bespreken. We helpen je graag verder.

Zaalverhuur op afspraak

Je kan Beirut Palace, feestzaal te Mechelen, helemaal afhuren voor bijvoorbeeld een doop- of huwelijksfeest. Hiernaast bieden we ook de optie om te boeken voor groepen vanaf 20 tot 70 personen voor meetings, vergaderingen… Ook de perfecte afsluiter voor een teambuilding in Mechelen!

Onze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel de bus als de trein omdat we gelegen zijn nabij het station van Mechelen. Ook mensen die vrij ver van Mechelen wonen, geraken dus gemakkelijk tot bij onze zaal.

Onze aanpak is heel flexibel. We passen bijvoorbeeld onze openingsuren aan op verzoek zodat deze overeenkomen met jouw speciale gelegenheid. Graag dragen we ons steentje bij om deze zo speciaal mogelijk te maken!

Feestzaal Mechelen met uniek interieur

De stijl van ons interieur is zeer modern met een paar traditionele tinten om het geheel af te maken. We combineren een hoog plafond met speciale bogen om een aangenaam, groots geheel te verkrijgen.

Onze grote ramen aan de voor- en achterkant van het gebouw voorzien de ruimte van een grote hoeveelheid licht. Als het donker wordt, zorgen de stenen muren in combinatie met sfeerverlichting voor een gezellig gevoel.

Naast een uniek interieur binnen, hebben we ook een goed verzorgd en gezellig terras achteraan. Perfect om in de frisse lucht even adem te halen tussen het feesten door!

Libanese catering

Je kan op ons rekenen voor lekker eten bij jouw vergadering, huwelijksfeest etc. Onze menukaart bestaat uit traditionele Libanese gerechten. We voorzien graag een mix van vlees, vis en vegetarisch eten. Voor ieder wat wils!

Als lunch bieden we broodjes, salades en hummus aan. In de avond voorzien we lekkere voorgerechten, schotels en grill. Doorheen de dag kan je gebruik maken van ons brede aanbod van frisdrank, thee en sterke dranken.

Wat zeggen onze klanten?